Sati Cazanova – Сати Казанова

11 noiembrie 2012 Melodii Noi  Nici un comentariu

Sati si-a petrecut copilaria la tara, acolo a mers la scoala, unde a inceput sa dezvaluie primele abilitati vocale. Cand Sati a implinit varsta de 12 de ani, familia s-a mutat in orasul Nalcik.

După clasa a-9, sa decis sa se inscrie in Colegiul Kabardino-Balkaria de Cultură si Arte, specializarea Voce Academica.

In timp ce studia, Sati a participat activ la concerte si filmari din toate evenimentele importante din tara. De asemenea, a lucrat la un restaurant, castigand experienta de voce independenta.

La sfarsitul anului trei de colegiu Sati s-a decis sa se mute  in Moscova  „pentru a-si incerca norocul sau”.  Decizia nu a fost usoara pentru intreaga familie Casanova, intrucat niciuna dintre rudele si prietenii acestora nu erau in capitala. Imediat după sosirea in Moscova, Sati s-a si inscris la Academia de Muzica.

In anul 2006, condusă de un alt vis – sa devina o actrita, intrand GITIS-institutie teatrala, pentru a deveni o buna actrita.

Dupa ceva timp, Sati a decis sa faca un proiect solo, in colaborare cu acelasi centru de productie, Igor Matvienko.

In 2010, ea a lansat primul album solo, piesele caruia au fost difuzate pe toate canalele de muzica ruseasca. In acelasi timp, Sati a lansat site-ul oficial al ei-www.satikazanova.ru.

Sursa www.satikazanova.ru

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>