Muzica Ruseasca

 Nici un comentariu

Cultura poporului rus, detine o bogata traditie de creativitate, redata in muzica, care a primit in mod traditional putina atentie din partea iubitorilor de muzica.

Astazi vin sa va demonstrez ca muzica ruseasca are specificul ei, si cand spun specific, ma refer la faptul ca are anumite caracteristici ce pot fi dezvaluite numai ascultand si intelegand ceea ce ascunde misterul melodiilor.

In a descoperi acele momente si sentimente ce le redau melodiile eu am realizat acest site – MUZICA RUSEASCA, stiu ca undeva exista persoane dornice de a descoperi, de a fi surprins prin unele ritmuri noi.

Sper ca ceea ce veti gasi insirate in aceste pagini, va vor face sa reveniti si chiar sa imi scrieti ca ati dori ceva nou, ceva ce eu as putea sa va ajut.

In final, am sa va dezvalui, ca in muzica ma regatesc si chiar in multe versuri descoperite zi de zi in aceasta arta a muzicii rusesti.

Cu drag,
O simpla fana a Muzicii Rusesti

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>